Formació

Si esteu interessats en aprendre i/o aprofundir en el treball d’acompanyament a nens i famílies, a Moixaina oferim pràctiques guiades amb tutories personalitzades, individuals i/o grupals.

Si vols participar i/o més informació si us plau, escriu-nos un mail explicant-nos una mica sobre tu a gestion@moixaina.es.

La idea és donar-vos a vosaltres l’oportunitat d’estar veritablement immersos en el que significa el treball en un espai d’aquestes característiques ia nosaltres la facilitat per conèixer-vos en profunditat i poder seleccionar educadors que en el futur puguin formar part de l’equip, ja sigui de forma estable, per a substitucions o activitats concretes sobre temes en què sigueu especialistes.

Les modalitats de participació podran adaptar-se una mica a la particularitat de cada cas segons les vostres necessitats, formació prèvia a nivell teòric i pràctic, disponibilitat horària/temporal i situació econòmica.

FORMAR PART DE L’EQUIP

Tot i que en aquest moment no hi ha vacants, estem interessats a conèixer persones amb experiència en educació lliure i/o activa, per a possibles substitucions o activitats concretes.

Si voleu visitar-nos i que ens puguem conèixer més en profunditat poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del mail gestion@moixaina.es