Moixaina som una cooperativa dedicada a donar suport a les famílies en la seva aventura de criar d’una forma més humana, respectuosa i empàtica, alhora que facilitem la creació de comunitat entre persones que pensen l’educació com un dels pilars bàsics per a una societat futura més justa i madura.

Treballem en tres eixos: acompanyem les criatures en el seu dia a dia, assessorem i cuidem les famílies i fem formació per a estudiants en pràctiques.

Des de l’any 2005 els nostres serveis estan enfocats a difondre la importància del joc i el moviment lliure, la comunicació no violenta i el vincle sa entre mares, pares, filles i fills des de la mirada de l’educació lliure, viva i activa.

El nostre tret diferencial és la nostra forma d’incloure la família en el projecte: Facilitem la conciliació familiar posant al centre el necessari vincle d’aferrament dels primers anys de criança. Per a nosaltres, ajudar a fer possible aquesta integració és un punt ineludible quan parlem de fomentar la salut mental de les generacions presents i futures. És per això que oferim un espai on mares i pares puguin teletreballar, estudiar, emprendre o fer activitats d’autocura mentre els seus petits són a prop acompanyats per professionals de l’educació respectuosa.